ELLHNOPOULA PARELASH


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ (1821) ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗ ΓΡΑΨΙΑ,ΜΠΕΤΣΥ ΣΙΔΕΡΗ,ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΚΑ,ΠΑΝΟ ΣΑΤΖΟΓΛΟΥ,ΕΛΛΕΝΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ,ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΥΛΙΑΣ,ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΑΡΙΖΟΓΛΟΥ,ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ,ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΙΤΕΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΡΟΣ,ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ ΑΡΧΗΜΑΝΔΡΙΤΗ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΠΑΠΑΖΑΦΗΡΟΠΟΥΛΟ
Ο εμπνευστής και παραγωγός, κ. ΠΑΝΟΣ ΣΑΤΖΟΓΛΟΥ 

Παρέλαση με τα Ελληνόπουλα για την 25η Μαρτίου Greek Parade Saint Demetrios School Νέα Υόρκη. Η ομογένεια γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Τα Ελληνόπουλα στην Νέα Υόρκη έδωσαν παρόν στους δρόμους της Αστόριας διατρανώνοντας την πίστη και την περηφάνεια τους για την Ελληνική τους καταγωγή και ταυτότητα, αλλά και την μεγάλη τους αγάπη για την πατρίδα Ελλάδα. 

The Greek Parade by the Greek Children of the Saint Demetrios School of Astoria in New York. With the flag's blue and white colors, the students and the teachers of the largest Greek School in America celebrate the 200th Anniversary of the Greek Revolution.

Theodora Antoniou ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Mehmet Ali Kılıç Ως Τούρκος, με άγγιξε πολύ. Αυτά τα παιδιά δεν πρέπει να ξεχνούν τη φυλή τους, ακόμα κι αν βρίσκονται μακριά από την μητριά πατρίδα τους.
Yiannis Skrinos Μπράβο σας..μπράβο σε όλους,στα παιδιά, στους δασκάλους, στους ιερείς, στους γονείς και σε όσους συνέβαλαν στην υπέροχη αυτή γιορτή..Μας κάνατε πραγματικά υπερήφανους εδώ στην Ελλάδα βλέποντας σας..Ζήτω η Ελλάδα.
Στ Πολυχρονάκη Ζητω η Ελλαδα, Ζητω στους αξιους Ελληνες παντου στον κοσμο...Χωρις αυτους ο κοσμος θα ηταν σκοτεινος. 
Evangelia Papadeas ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Anna Papalampidou Μπράβο πατριώτες από Αμερική ! Μπράβο στα παιδάκια.
Ε. Β. Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!! Ευτυχώς που υπάρχετε και σεις και μας κάνετε περήφανους! Συγχαρητήρια στους δασκάλους, ιερείς, γονείς, μα κυρίως στα παιδιά!!!! Παιδιά μου, κρατάτε την Ελλάδα μας στην καρδιά σας, μήπως χρειαστεί να μας κυβερνήσετε εσείς κάποια στιγμή! Γιατί από τους εδώ, μόνο καταστροφή βλέπουμε. Νάστε υγιείς, ψυχή και σώματι! Από Θεσσαλονίκη. Χρόνια πολλά ! Ζήτω η Ελλάς!!!
Sofia Galani Μπραβω Στους Έλληνες Της Αμερικής ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΔΑ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΕΙΑ να είστε καλα Πατέρες και Εκπεδευτηκη και όλα τα Αδέρφια μας Μπραβω το Λέει η Καρδιά σας αντίθετα με του Έλληνες της Ελλάδος. Οι Ομογενής κρατούν την Ιστορία Δυστηχως στην Ελλάδα μας τα Ισοπέδωσαν όλα ζω στη Γερμανία σας ευχάριστο μέσα από την Καρδιά μου που βλέπω την Πανέμορφη Γιορτή του 1821 Αξιοι Χρονια πολλά και Ευλογιμενα
ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θερμά συγχαρητήρια! Ζήτω η Ελλάδα μας, ζήτω οι Έλληνες!
Virginia Venetiou Από τη μια η χαρά που γιόρτασαν και τίμησαν την Ελλάδα μας! Στην άκρη της γης' και από την αλλά ντροπή για τα μασκοφορεμενα παιδάκια!!!!!!!!!!! Τι να πει κανείς?!! Να χαρεί η να κλάψει;
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους γνήσιους πατριώτες που κάνανε τις ελληνικές παρελάσεις αν δεν φεύγαμε από την Ελλάδα όλοι προδότες που είναι εδώ στην Ελλάδα, θα ρίχνανε ατομική βόμβα να μην μείνει κανένας Έλληνας και πάλι μπράβο είστε η μόνη γνήσιοι Έλληνες και πάλι μπράβο ζήτω η Ελλάς χρόνια πολλά σε όλες και όλους μικρούς μεγάλους. Σε όλη τη γη γίνονται ελληνικές παρελάσεις στη χώρα μας δυστυχώς τα απαγόρεψαν όλα παρελάσεις γιορτές παιδιά νοσοκομεία θα μπορούσα να μιλάω για μέρες ολόκληρες αυτά που μας κάνανε οι γερμανοτσολιάδες της Ελλάδας
Ευαγγελία Κουλούρη Υπέροχο βίντεο χαίρομαι πάρα πολύ για τους Ελληνες της Αμερικής αλλα όπου κι αν υπάρχουν σε όλον τον κόσμο.....κάνετε πολύ καλή δουλειά οι Έλληνες δάσκαλοι αυτά τα Ελληνοπουλα είναι 4η γενιά πολύ συγκινητικό βίντεο σας ευχαριστούμε.... Και σας αγαπάμε όπου κι αν βρίσκεστε....ειμαστε όλοι ένα παιδια....
Nick Prasoulis Βραβο πεδακια πολα σηνχαρητηρια ναστε καλά το μόνο που ληπαμε που σας βλεπο με της μασχες
STELLA MASTORAKI Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια σε σας και τους διοργανωτές !!
EVA V Μπράβο στα Ελληνόπουλα της Αμερικης με συγκίνησαν.
Peter Synadinos Είναι πλέον φανερον ότι η μητροπολιτική Ελλάδα πεθαίνει σε λίγο χρόνο δεν θα υπάρχει πια. Αυτο που θα απομείνει πλέον είναι οι εστίες ελληνισμού στην διασπορά. Ίσως οι Έλληνες της διασποράς μια μέρα ανακαταλάβουν την σκλαβωμένη Ελλάδα. Ευγε στους Έλληνες της διασποράς.
Εftixia Πantsiou Μπράβο στους διοργανωτές ! 

Έλληνας, 200 χρόνια από την Επανάσταση των Ελλήνων!

Ο μικρός Νικόλας ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα παιδιά του σημερινού αγώνα ζωής , όπου βρίσκονται μακριά από το Χριστό με όλα τα σύγχρονα μέσα αποπροσανατολισμού, να γίνουν αγωνιστές του έθνους μας με Ομόνοια, αγάπη και πίστη!!!
Εμείς ως γονείς ας είμαστε ξάγρυπνοι πολεμιστές για το καλό της αυριανής γενιάς!!!!!